Fit și Fabulous Focus T25
Pagini
Luni, 28 octombrie 2013
Focus T25
Ce este „Beachbody”?

| Iată înainte-după Tania, care pe videoclipuri face versiunea „cu impact redus” și devine rapid prietena noastră ^^ |
Programul este împărțit în trei părți: alfa (un fel de versiune „fitness” greu, pentru a avea o bază) și beta (unde introducem greutăți în special și care se concentrează asupra întregului corp), care sunt incluse în kitul de bază; și ciclul gamma (pentru obișnuiți, mult mai dificil).
Fiecare joc durează 5 săptămâni și include 5 antrenamente care trebuie distribuite pe 5 zile într-un mod diferit în fiecare săptămână. Antrenamentele sunt progresive: începem cu un exercițiu simplu care adaugă dificultăți (iar Tania este acolo dacă avem probleme ^^) și conțin un „burn out”, unde unele dintre exercițiile văzute sunt combinate!
Programul nu se repetă și asta mi-a plăcut! Sunt un mare fan al lui Jillian Michaels, am iubit-o în „The Biggest Loser” și am adorat programul ei Distrugere de 30 de zile. Dar a face același lucru timp de 10 zile, de trei ori la rând, este plictisitor:/Aveam nevoie de ceva cu un ritm diferit de data aceasta.
Îmi place că este de scurtă durată și intens, pentru că atunci când antrenamentele au peste o jumătate de oră, găsesc întotdeauna scuze pentru a nu le face. Aici, știu că peste jumătate de oră s-a terminat și chiar dacă este necesar să setați ceasul cu alarmă cu o jumătate de oră mai devreme, nu este uriaș.
Așa cum am spus, nivelul este intens (bine, da, deoarece scopul este să faci ceva eficient în 25 de minute. Și nu-ți spun capul când am terminat = D) și unele exerciții sunt foarte obositoare, chiar într-o versiune ușoară la început. Trebuie să fii motivat și să-ți spui că durata antrenamentului este foarte scurtă.
Rezultatele
Am început programul T25 acum câteva săptămâni și a trebuit să renunțe din cauza problemelor de sănătate. Încep din nou astăzi, dar iată rezultatele pe care le-am obținut în trei săptămâni (adică 13 zile exerciții în total):
- piept: -1,5cm
- underbust: -1,5cm
- coapse: -0,5cm
- solduri: nimic
- burta: -1,5cm
- dimensiune: -1,5cm
- braț: nimic
- viței: -0,5cm
- greutate: -2 kilograme
Deoarece am avut abateri alimentare (depresie post-mutare), aceste rezultate pot fi îmbunătățite cu o dietă corectă.
Prima săptămână a încercat la început: eram foarte dureros la început, a fost dificil să finalizez exercițiile. Faceam o mulțime de mini pauze de câteva secunde, dar am continuat. Foarte repede, am fost mai puțin dureros și m-am îmbunătățit zi de zi!