Experiențe T3
Opțiuni teme
afişa
Experiențe T3?
Am trăit fără T3 de foarte mult timp acum. La vremea respectivă, am avut impresia că T3 ar putea fi responsabil pentru pierderea în greutate. În plus, brusc nu am mai putut suporta când eram tratat pentru boala Lyme. Sună obișnuit, dar așa este.

Cu toate acestea, când am lăsat T3 complet oprit, am slăbit și mai mult și aveam mult mai puțin pofta de mâncare. Deci T3 nu poate fi cu adevărat responsabil pentru pierderea în greutate sau pierderea musculară. Am pierdut mai mult în timp fără T3 decât cu. Ce naiba?!
O slăbiciune suprarenală este cu siguranță ușor prezentă, dar din cauza bolii mele Lyme nu pot lua cortizon. Am făcut asta pe atunci (fără să vreau că am boala Lyme) și m-a ucis.
Astăzi am adăugat T3 la 125 de ori, pur și simplu pentru că mă simt prost de săptămâni. a fost doar aproximativ 3-5 T3 (Thybon) și dl s-a simțit mult mai bine cu el. Eram mai alert și mai concentrat și nu mă simțeam prea rău. M-am simțit emoțional mai stabil și nu la fel de „supărat” ca de obicei. Energia era mai bună, nu eram obosită și am scurs atât de repede. Pentru prima dată în vârstă am avut pofte și un adevărat apetit. Pe scurt: îmbunătățire incredibilă!
Acum câteva zile am avut un episod foarte, foarte rău, m-am trezit dimineața cu o inimă extrem de curgătoare, tremurături, greață, super palidă. ar putea apoi recâștiga substanța cu un pahar de apă cu multă sare. Astăzi am avut o ușoară palpitație seara, dar nu m-am simțit la fel de rău ca sub T4 pur. Puterea este prima din ultimii ani.
TSH-ul meu este întotdeauna între 0,5 și 1,5. FT4-ul meu este întotdeauna la limita superioară a valorilor (de mai bine de 2 ani se mișcă aproape neschimbat) în timp ce FT3 este destul de scăzut. Se observă modul în care rămâne în urmă. Unii ar putea spune „ok cu FT3 scăzut, unii sunt bine” - dar de unde provin aceste îmbunătățiri? Nici eu nu mă simt prea entuziasmat, poate minimal, dar asta este normal când adăugați Thybon la început. Vorbesc mai mult despre celelalte îmbunătățiri pozitive ale simptomelor.
Pot presupune acum că am doar un ușor efect de "dopaj" de la FT3 și că mă simt mai bine în legătură cu acesta sau deficiența de homon este un fapt atunci când mă îmbunătățesc? Ceea ce am experimentat adesea în trecut cu T3 a fost că a durat maxim 2-3 zile, după care, de obicei, s-a înrăutățit din nou. Atunci de unde vine asta?
Știu că este întotdeauna dificil fără valori, dar serios: nu m-au ajutat niciodată! Aceasta este mai mult despre înțelegerea simptomelor și reacțiilor la T3.
AW: experiențe T3?
Am și boala Lyme - o etapă cronică 3. Știu de 4 săptămâni. Am primit și Corti o dată - după o scurtă îmbunătățire inițială am mers complet la vale. Astăzi știu de ce.
Din câte am înțeles, Borrelia cauzează această problemă T3 în general - am citit asta, dar din păcate nu o pot cita în acest moment. Borrelia provoacă, de asemenea, o pierdere masivă în greutate.
Problema cu boala Lyme este că se poate întoarce din nou și din nou în ciuda antibiozei reușite, deoarece se poate „ascunde” adânc în țesut și dacă câțiva supraviețuiesc, ai presupus că ai scăpat de creaturi numai după terapia cu perfuzie cu antibiotice.
Ceea ce descrieți sună ca un episod de borrelioză. Oboseala (o știu foarte bine), pierderea poftei de mâncare etc. sunt, de asemenea, indicii în acest sens.
Ce ar trebui să faceți acum: faceți un alt LTT și verificați activitatea.
Am luat între 0,025 și 0,04 T3 de aproximativ 2 ani (cumva am nevoie de mai mult vara) și îl pot lua destul de bine. Dar nu pot lua fiecare T3. Poate schimbi preparatul?
Am luat Biologo Lyme (un remediu excelent Borre!) Și un ulei de Rizol Zeta de 2 săptămâni. Ajută foarte bine - am simptome de detoxifiere (Herxheimer) - Nu voi începe perfuzia timp de câteva săptămâni, deoarece în prezent nu are niciun folos (sunt tratat de un medic care combină natura cu medicina școlară.
Poate te-aș putea ajuta.
Schimbat de Sunshine2 (13.07.2010 la 9:32)