Mărturie Forum Clen T3
maxence47
bună prieteni,

Sunt sigur că mulți oameni au întrebări despre Clen și/sau T3, iată mărturia mea:
Memento: 40 de ani, nu natural, 25 de ani de practică, niciodată mai mult de 450 mg AAS/săptămână.
După cum știți, am avut un prejudiciu major, a trebuit să fac un PDM mare (pentru a evita orice deficiență) pentru a încerca să mă vindec cât mai repede posibil.
Pentru prima dată, am fost tentat să omit pașii pentru a se usca, așa că am încercat T3 (care m-a speriat mereu) în combinație cu Clenbu.
Am luat 80mcg de Clen/zi timp de 1 săptămână (4 zile în zilele urmate de 2 zile „libere”) cărora le-am asociat T3 după cum urmează:
Ziua 1: 25mcg
Ziua 2: 50mcg
Ziua 3: 75mcg
Ziua 4: 100mcg
Ziua 5: 75mcg
Ziua 6: 50mcg
Ziua 7: 25mcg
Rezultat: nu am dormit din prima zi, am tremurături, sunt hiper nervos constant.
Am căzut 1 kg în 1 săptămână, când deja nu mai eram super grasă (vezi avatarul meu chiar înainte de a începe acest lucru)
Precizie care poate fi de importanță: sunt la dietă competitivă, de-a dreptul.
Pe scurt: mă înșel: mă opresc pe T3.
Editați | ×: dacă nu sunt în secțiunea corectă, mulțumită modurilor de mutat.
oaspete
Re: Clen + T3 Testimonial
bună prieteni,
Sunt sigur că mulți se întreabă despre Clen și/sau T3, iată mărturia mea:
Memento: 40 de ani, nu natural, 25 de ani de practică, niciodată mai mult de 450 mg AAS/săptămână.
După cum știți, am avut o vătămare majoră, a trebuit să fac un PDM mare (pentru a evita orice deficiență) pentru a încerca să mă vindec cât mai repede posibil.
Pentru prima dată, am fost tentat să sar peste pașii de uscare, așa că am încercat T3 (care m-a speriat întotdeauna) asociat cu Clenbu.
Am luat 80mcg de Clen/zi timp de 1 săptămână (4 zile în zilele urmate de 2 zile „libere”) cărora le-am asociat T3 după cum urmează:
Ziua 1: 25mcg
Ziua 2: 50mcg
Ziua 3: 75mcg
Ziua 4: 100mcg
Ziua 5: 75mcg
Ziua 6: 50mcg
Ziua 7: 25mcg
Rezultat: nu am dormit din prima zi, am tremurături, sunt hiper nervos constant.
Am căzut 1 kg în 1 săptămână, când deja nu mai eram super grasă (vezi avatarul meu chiar înainte de a începe acest lucru)
Precizie care poate fi de importanță: sunt la dietă competitivă, de-a dreptul.