Slăbiți cu culturismul pentru femei T3
Slăbiți cu T3
de sir_henry »06 Aug 2008 20:52

au o întrebare despre care voiam să mă interesez. T3 cineva știe despre asta?
Mi s-a spus că poți slăbi câteva kilograme cu el, dar îți rupi tiroida.
(este chiar atât de riscant sau mai degrabă nu asta)
de juliank »07 Aug 2008 10:13
de sir_henry »07 Aug 2008 11:42 am
Știu că pot slăbi acum vreo 3 ani am slăbit 14 kilograme, dar mai sunt câteva kilograme pe care vreau să le pierd și nimic nu ajută.
prietena mea a început să o facă și a slăbit acum 3 kilograme în aproximativ 2,5 săptămâni, dar ea are puțină presiune în cap din când în când asta e tot. Din păcate, nu mai are prospectul, astfel încât să pot privi cu adevărat toate efectele secundare.
de Yazzy »13 Aug 2008 12:42
de naddi »20 august 2008 11:32
de chrisL »20 Aug 2008 12:27
de ElPolo »20 Aug 2008 13:22
Dacă ar trebui să o luați și dieta dvs. nu este bună, nici ea nu vă va ajuta prea mult!
Și dacă ar trebui să te gândești la Ephi. Vizit în fiecare zi la un prieten de-al meu în spital care a avut un defect cardiac din cauza asta.
de hulkine1980 »26 Aug 2008 00:22
Nu pot fi de acord decât cu ceilalți.
Dacă ar exista o pastilă care eliberează omenirea de depozitele de grăsime - atunci acestea ar fi deja cunoscute. La T3 aveți cu adevărat o intervenție semnificativă în gospodăria dvs. - și, prin urmare, și NW-urile corespunzătoare.
Bănuiesc că cel mai bine este să te obișnuiești cu ideea unei diete
de Runn12 »08 Sep 2008 00:53
atunci când aleg între t3 și t4, aș prefera să merg pe t4, dar, în general, s-a spus tot ce trebuie spus despre acest subiect. Pur și simplu zdrobirea glandei tiroide pentru a poza cu ea vara la piscina în aer liber este oarecum inutilă și pierzi nu numai grăsime, ci și țesut activ din punct de vedere metabolic.
de asemenea, nu este ca și cum nu veți observa ingestia, greața, amețelile și co. ar fi tovarășul tău constant.
Stați departe și mâncați curat și antrenați-vă, încercați să faceți aportul caloric ciclic pentru a vă șoca metabolismul.
Apropo: dacă prietenul tău a luat t3 și tu ești prietenul ei, atunci s-ar putea să te înșeli în subforumul pentru femei .
Fiecare postare solidă care nu realizează nimic este numită „antrenor” în aceste zile.