Вадим Блинов v-a adăugat ca prieten pe site; Spamul nostru zilnic

Chiar de la internet la masă. Delicios și aromat.

Trebuia să se întâmple ca spammerii să preia ideea „webului social” pentru a transmite mesajele lor slabe către oameni.

adăugat

Ce script grozav de spam. Acest lucru poate lua chiar personajele din fața @ și le poate folosi ca nume pentru a crea ceva de genul salut. Este minuscul, dar nu este singurul lucru personal care este minuscul în afacerea cu spam ...

Вадим Блинов te-a adăugat ca prieten pe site-ul VK.com

Și ce fel de prieteni grozavi poți avea brusc! Chiar și un astfel de Wadim Blinow, care folosește un alfabet care nu este chiar atât de obișnuit în Germania, când dorește să aibă orice adresă de e-mail în TLD de așa-numiții „prieteni”. Cel mai bun lucru în acest sens: nici măcar nu trebuie să fiți înregistrați pentru acest rahat, puteți fi doar așternut ...

Puteți să vă conectați și să vizualizați paginile prietenilor dvs. utilizând adresa de e-mail și parola create automat: a9UjQHyP

și este înregistrat dintr-o dată.

VK.com este un site web care ajută zeci de milioane de oameni să își găsească vechii prieteni, să împărtășească fotografii și evenimente și să rămână întotdeauna în legătură.

Sau, pentru a rezuma pe scurt: VK.com este o încercare cu adevărat excelentă pentru spammeri de a folosi un nou truc pentru a pescui oamenii care sunt suficient de proști pentru a crede că totul este grozav atunci când folosește cuvinte precum „prietenie” pentru colectarea ștampilelor virtuale. Spammerii cred că acești oameni proști ...

[Bineînțeles că am făcut adresa mea de e-mail de nerecunoscut aici!]

nici măcar nu am observat când se presupune că faceți clic pe un link care nu are nimic de-a face cu domeniul numit VK.com, ci mai degrabă merge pe un site rusesc oarecum obscur. Acolo, spammerii sunt cu siguranță fericiți că cineva este atât de deschis, încât primesc în continuare spam la adresa lor de e-mail și că sunt atât de proști încât să facă clic în spam. Nu vreau să arunc o privire mai atentă la ceea ce este oferit pe acest site rusesc, ceea ce cu siguranță nu este recomandat, dar cu siguranță nu va fi plăcut.

Vă puteți schimba parola în Setări.

Este frumos că îmi pot schimba „parola” (pariez că oricare dintre ele funcționează), dar din păcate nu mi se oferă opțiunea și mai bună: apăsați tasta Șterge o dată pentru a muta acest e-mail unde îi aparține. Pentru că atunci…

Atenție: dacă ignorați această invitație, înregistrarea dvs. nu va fi activată.

înregistrarea mea, pe care nu am făcut-o niciodată (dar pe care un prietenos Вадим Блинов a făcut-o pur și simplu pentru mine), nu este activată deloc. Și asta ar fi trist, nu-i așa?

Mult succes! Salutări,
Administrația Regatului Unit

De ce „Administrația VK” îmi dorește „noroc” rămâne un secret al redactorilor idioți.

4 comentarii pentru Вадим Блинов v-a adăugat ca prieten pe site-ul VK.com

EȘECUL este, desigur, că VKontakte nu este deloc un site de spam, ci mai degrabă o rețea de socializare „serioasă”.

Dacă chiar și un glonț precum Facebook merită să fie menționat aici, mai ales din cauza acestui „mediu universal pentru a găsi prieteni vechi și noi” ...

Da, trebuie să am prieteni și în Rusia ...

Nu sunt atât de prost încât am făcut clic pe link imediat . dar am vrut să știu cine este de fapt cine este atât de „prietenos” pe pielea mea (cel puțin rusul meu are un nume occidental: Blek Milk ...)

Am încercat o căutare whois. Dar în relația respectivă sunt puțin depășit. Ai venit doar cu un domeniu de gestionare (godaddy) sau ceva de genul.

Mi se pare puțin înfricoșător. Nu mai poți afla cine se află în spatele domeniilor? Oricine nu lasă o amprentă în Germania riscă să fie tăiat ... Am pierdut ceva aici?

Ei bine, am primit și un e-mail de la persoana deja menționată „Blek ♫ Milk”

Se presupune că este într-adevăr o „rețea socială”. La început am crezut că este de la rude, deoarece site-ul este din Sankt Petersburg.

Aș vrea să știu dacă totul este cu adevărat corect, așa cum puteți citi pe I-Net, dar nu l-aș lăsa să plece

În afară de toate îndoielile pe care le ai, dacă persoana vrea să vorbească cu tine, atunci îți va trimite și un mesaj ... Persoana respectivă are adresa de e-mail ... da. Pur și simplu nu știu dacă există cu adevărat: -O

De multe ori vezi oameni pe I-net implorând să fie înregistrați pe site-ul menționat, un lucru îți devine clar ... „Nu atingeți. „😉